ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟΝ ΟΜΟΤΙΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Α. ΒΛΑΣΙΟ ΙΩ. ΦΕΙΔΑ - [17.04.2024]

Σάββατο 13 Απριλίου 2024
ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟΝ ΟΜΟΤΙΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Α. ΒΛΑΣΙΟ ΙΩ. ΦΕΙΔΑ - [17.04.2024]

Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Καθηγητής κ. Γεράσιμος Σιάσος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην τελετή απονομής του τίτλου του Επίτιμου Καθηγητή στον Ομότιμο Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βλάσιο Ιω. Φειδά που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 12.00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30).

Η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης Κύριος Βαρθολομαίος Α΄ θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία του.

- Πρόσκληση και Πρόγραμμα

Πρόγραμμα Τελετής

Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή κ. Γεράσιμο Σιάσο.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας κ. Ιωάννη Αντ. Παναγιωτόπουλο.

Ανάγνωση του Ψηφίσματος και Επίδοση της περγαμηνής από τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, Καθηγητή κ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδη.

Επίδοση τιμητικής πλακέτας στον τιμώμενο από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητή κ. Γεράσιμο Σιάσο.

Ομιλία του τιμώμενου Επίτιμου Καθηγητή κ. Βλασίου Ιω. Φειδά με τίτλο: «Η σύγχρονη οικουμενική προοπτική της πολυεθνικής ορθοδόξου Διασποράς»