ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ - 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟ - 03.06.2022 - ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

Τετάρτη 01 Ιουνίου 2022
ΗΜΕΡΙΔΑ - 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΟ - 03.06.2022 - ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ

Το Αιμοπετάλιο είναι ένα μη κυβερνητικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο αναγνωρισμένο από το Πρωτοδικείο Αθηνών. Αποτελείται από εθελοντές φοιτητές του Πανεπιστημίου Αθηνών και φέρει ως σκοπό την προώθηση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας, της δωρεάς αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων και άλλων ιστών, και γενικότερα του εθελοντισμού στην πανεπιστημιακή κοινότητα και την τοπική κοινωνία.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 ετών από την ίδρυση του Σωματείου, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση εορταστικής εκδήλωσης την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 και ώρες 18:00-23:00, στο Υπαίθριο Αμφιθέατρο της Θεολογικής Σχολής. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία με το Αιμοπετάλιο και η ευαισθητοποίηση του φοιτητικού κοινού σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία, τη δωρεά αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων και τη δωρεά οργάνων. Ως ομιλητές καλεσμένοι είναι παλιά μέλη, καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, καθώς και συμπολίτες μας με εμπειρία στον τομέα της εθελοντικής δωρεάς. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται συναυλία από φοιτητές-μέλη της ομάδας, με ρεμπέτικο και λαϊκό ρεπερτόριο.

Το Πρόγραμμα - Πληροφορίες: https://aimopetalio.med.uoa.gr/anakoinoseis_kai_ekdiloseis/proboli_ekdilosis/imerida_20_chronia_aimopetalio-1/