ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΗΤΩΡ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Τρίτη 01 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Χρήστος Γ. Καραγιάννης, νέος Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 ανέλαβε καθήκοντα ως νέος Κοσμήτωρ της Θεολογικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ο Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας Χρήστος Γ. Καραγιάννης.

Κατά τη σεμνή τελετή παράδοσης-παραλαβής που ακολούθησε στο χώρο της Κοσμητείας, ο νέος Κοσμήτωρ ευχαρίστησε τον απερχόμενο Κοσμήτορα, Καθηγητή Απόστολο Β. Νικολαΐδη, ήδη αφυπηρετήσαντα, για τη συμβολή του στην Κοσμητεία, στη Θεολογική Σχολή και στον Πανεπιστήμιο Αθηνών, ευχόμενος τα βέλτιστα στην περαιτέρω πορεία του. Στη συνέχεια, ο κ. Καραγιάννης ενημερώθηκε για τις υποθέσεις της Κοσμητείας.

Συγχαρητήρια στο νέο Κοσμήτορα απέστειλαν η Α.Θ.Π. ο Αρχιεπίσκοπος Νέας Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης και Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος Α΄, η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β΄, η Α.Θ.Μ. ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλος Γ΄, ο Πατριάρχης πάσης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας Β΄, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄, οι Πρυτανικές Αρχές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πλειάδα Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος, καθώς και πολλοί εκκλησιαστικοί και ακαδημαϊκοί φορείς.

Από την Κοσμητεία
της Θεολογικής Σχολής