ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΗΤΟΡΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επίσκεψη στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β΄ πραγματοποίησε σήμερα ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.), Αν. Καθηγητής κ. Χρήστος Καραγιάννης.

Ο κ. Κοσμήτωρ, επέδωσε στον Μακαριώτατο επίσημη πρόσκληση στην εκδήλωση τιμής στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο Α΄ για τα τριάντα έτη (1991-2021) ευκλεούς Πατριαρχίας του Παναγιωτάτου, η οποία διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Θεολογικής Σχολής και του Πανεπιστημίου Αθηνών στις 23 Νοεμβρίου 2021 στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του ιδρύματος στο κέντρο της Αθήνας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα επιδοθεί στον Παναγιώτατο Αφιερωματικός Τόμος, που εκδόθηκε προνοία και επιμελεία της Θεολογικής Σχολής.

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το σημαντικό έργο, το οποίο συντελείται στη Θεολογική Σχολή Αθηνών, ενώ επιβεβαιώθηκε εκ νέου το έντονο ενδιαφέρον αμφοτέρων των πλευρών, Εκκλησίας και ακαδημαϊκής κοινότητας, για περαιτέρω συμπόρευση και συναλληλία σε θέματα παιδείας, επιμόρφωσης και κατάρτισης.