Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

29.10.2019

Υποδοχή Πρωτοετών Φοιτητών/τριών ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 Θεολογικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο "Χρυσόστομος Παπαδόπουλος" της Θεολογικής Σχολής.

Η Κοσμητεία της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών σας προσκαλεί στην καθιερωμένη τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών και των δύο Τμημάτων της Θεολογικής Σχολής για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο "Χρυσόστομος Παπαδόπουλος" της Σχολής.

- Πρόγραμμα

Θα προηγηθεί στις 11:30 από την επίσημη Είσοδο του κτηρίου της Θεολογικής Σχολής η υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Βηματάρισσας του Αγίου Όρους, πιστό αντίγραφο της οποίας θα παραμείνει στο παρεκκλήσιο της Σχολής. Με την ευκαιρία αυτή προσκλήθηκε να ομιλήσει κατά την τελετή υποδοχής των πρωτοετών ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους κ. Εφραίμ με θέμα: «Η Ορθόδοξη μαρτυρία στο σύγχρονο κόσμο».

Στις ανωτέρω εκδηλώσεις έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, ο Πρύτανης, οι Αντιπρυτάνεις και οι Κοσμήτορες των Σχολών του Ε.Κ.Π.Α. Με πολλή χαρά προσκαλούμε και όλους εσάς να παρευρεθείτε, τιμώντας τη Σχολή και τους νέους φοιτητές της.

Με τιμή

Ο Κοσμήτωρ της Θεολογικής Σχολής

Καθηγητής
Απόστολος Β. Νικολαΐδης