Αρχική σελίδα » Προβολή εκδήλωσης

Προβολή εκδήλωσης

18.04.2020

Πρόσθετες Χρήσιμες οδηγίες συμμετοχής στην Πασχαλινή διαδικτυακή φοιτητική συνάντηση-εκπομπή ""Πάσχα: Ὁ Χριστὸς ἐν ἑτέρᾳ μορφῇ" της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.

Μεγάλο Σάββατο, 18 Απριλίου 2020, ώρα 17:00-20:00. Συμμετοχή: μέσω Η/Υ ή μέσω τηλεφώνου, σύμφωνα με τις οδηγίες της πρόσκλησης

   

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΕΚΠΟΜΠΗ
«ΠΑΣΧΑ: Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝ ΕΤΕΡΑ ΜΟΡΦΗ»
ΤΗΣ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ Ε.Κ.Π.Α.

Καθώς μέγιστη προτεραιότητα δίδουμε στο να διασφαλίσουμε τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων συναδέλφων μας, καθώς και την καταγραφή όσο το δυνατόν περισσότερων προσωπικών πασχαλινών μηνυμάτων σας, ακολουθούν πρόσθετες χρήσιμες οδηγίες:

(Α) Δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχετε σε ολόκληρη τη διαδικτυακή συνάντηση-εκπομπή, αφού η τελευταία θα καταγραφεί στο σύνολό της και θα αναρτηθεί σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής. Απλά συνδέεστε για λίγο, διατυπώνετε το πασχαλινό σας μήνυμα, ανταλλάσσουμε ευχές, και μετά μπορείτε να αποσυνδεθείτε.

(Β) Στην περίπτωση προσπαθείτε να μπείτε στη συνάντηση, αλλά δεν είναι εφικτό και εμφανίζεται η ένδειξη «the meeting is full» ή «you can join the meeting after the host admits you», δοκιμάστε έπειτα από 5-10 λεπτά. Θα ακουστείτε όλες και όλοι ακόμη και αν χρειαστεί παράταση της διάρκειας της εκπομπής.

(Γ) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Καλείτε τους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς, ανάλογα με την ιδιότητά σας, εφόσον χρειαστείτε βοήθεια/υποστήριξη σχετικά με τη σύνδεσή σας στην εκπομπή.

1. Υποστήριξη του προσωπικού (μελών ΔΕΠ/ΕΕΠ/ΕΔΙΠ/ΕΤΕΠ, διοικητικού και λοιπού προσωπικού) του Ε.Κ.Π.Α. και της Θεολογικής Σχολής:
- Δημήτριος Αλεξόπουλος (με κλήση ή SMS στο +30 694 630 3954)

2. Υποστήριξη εισηγητών/τριών του Διεθνούς Συνεδρίου "Η Ορθόδοξη Θεολογία στον 21ο αιώνα: Προκλήσεις και προοπτικές» (πλην μελών ΔΕΠ της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.):
- Σοφία Κουνάβη (με κλήση ή SMS στο +30 6971754128)

3. Υποστήριξη φοιτητών/τριών (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και υπ. διδακτόρων) του Τμήματος Θεολογίας:
- Γεωργία Τζανάκη (με κλήση ή SMS στο +30 6984408600)
- Νεκταρία Ασπιώτη (με κλήση ή SMS στο +30 6934275950)

4. Υποστήριξη φοιτητών/τριών (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και υπ. διδακτόρων) του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας:
- Χρυσάνθη Βαβέτση (με κλήση ή SMS στο +30 6944711944)
- Γαρυφαλλιά Παππά (με κλήση ή SMS στο +30 6978313148)

5. Υποστήριξη γενικού κοινού:
- Μπορείτε να καλείτε σε όλα τα ανωτέρω τηλέφωνα.

(Δ) Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ συμμετοχής στη διαδικτυακή μας εκπομπή είναι απλή:

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ 1: ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://deantheoluoa.my.webex.com/meet/inn

ΟΔΗΓΙΕΣ: Με την έναρξη της εκπομπής ακολουθείτε τον σύνδεσμο και έπειτα από σύντομη αυτοματοποιημένη διαδικασία συνδέεστε με την εκδήλωση. Όσες και όσοι δεν έχουν εγκαταστημένη την εφαρμογή Webex στη συσκευή τους, επιλέγουν «join from your browser». Στην αρχή της διατύπωσης του μηνύματός σας αναφέρετε το όνομα, το επώνυμό και την ιδιότητά σας, ενώ έχετε ανοικτά μικρόφωνο και κάμερα (εφόσον είναι διαθέσιμη).

ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ 2: ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ (211 990 2394)
ΟΔΗΓΙΕΣ: Με την έναρξη της εκπομπής καλείτε, από σταθερό/κινητό τηλέφωνο στο 211 990 2394.
- Στο πρώτο μήνυμα που θα ζητηθεί access code πληκτρολογείτε: 144881567#
- Στο δεύτερο μήνυμα που θα ζητηθεί attendee ID πληκτρολογείτε: # και συνδέεστε αυτόματα.

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Από την Κοσμητεία
της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α.